Indicatorii financiari ai antreprenorului

Descriere Eveniment

De ce e important sa urmaresti indicatorii financiari constant? Pentru ca acest lucru iti permite sa stii in orice moment care este situatia in care se afla afacerea ta. Daca ii urmaresti recurent, poti observa evolutia sau, dupa caz, involutia acestora si mai apoi sa faci legatura cu diversi factori carora li s-ar putea datora efectul pozitiv sau negativ.
 
BT Club il are ca invitat pe Eusebiu Burcas, la webinar-ul gratuit "Indicatorii financiari ai antreprenorului", in cadrul caruia se vor prezenta aspecte cu privire la importanta si rolul pe care il au indicatorii financiari intr-o afacere, dar mai ales ce trebuie sa urmareasca antreprenorii astfel incat business-ul lor sa fie profitabil.

Pe parcursul webinarului, cu o durata de o ora si jumatate, Eusebiu Burcas va discuta despre urmatoarele subiecte:

  • care sunt cei mai importanti indicatori financiari (vanzari, profit, cash);
  • cunoasterea datelor corecte pentru luarea deciziilor;
  • confuzia generata de lipsa informatiilor si a cifrelor exacte prin care se pierde controlul afacerii;
  • crearea unui sistem simplu de control.

Webinar-ul este gratuit.

 

Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online. 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai