Integrare si optimizare afaceri prin IT - Antreprenorul de succes intre planul strategic si resursele IT

Descriere Eveniment

De ce, cand si cum trebuie sa investiti in IT pentru a creste performanta unei afaceri? In cadrul cursului, vom raspunde acestor intrebari si vom descoperi avantajele oferite de o buna corelare a strategiei IT cu strategia de dezvoltare a afacerii.

De cele mai multe ori instrumente manageriale simple de analiza pot genera factori critici de succes pentru o afacere in care un ingredient deloc de neglijat este resursa IT.

Astfel, va propunem urmatoarele teme de discutie:

  • Elaborarea aspectelor structurale si de strategie: misiune, viziune si valori; stabilirea obiectivelor si corelarea cu resursele IT;
  • Stabilirea factorilor cei mai influenti asupra evolutiei companiei in stransa legatura cu mixul de marketing si IT;
  • Elemente ale controlului managerial: bucla de control.

In plus, finalizand cursul, veti obtine un certificat de absolvire a programului de formare profesionala de perfectionare COMPETENTE ANTREPRENORIALE, eliberat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul va fi sustinut de Liliana Pop, Lector RSC Consulting.

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.