Inteligenta comunicarii. Work-life balance

Descriere Eveniment

Comunicarea este un aspect important al zilelor noastre. Problemele de comunicare apar in familie, la locul de munca si la tot pasul. Cum se pot depasi aceste blocaje? Ce se poate face pentru a trai si a vorbi unii cu altii intr-un mod cat mai calm si echilibrat astfel incat activitatile pe care le desfasuram sa nu fie influentate de acest aspect.

Pe langa comunicare, oamenii si organizatiile se mai confrunta si cu identificarea si solutionarea conflictelor intre angajati si/sau colaboratori. Mai mult, majoritatea persoanelor din organizatii se confrunta cu stresul cotidian.

BT Club si Reteaua de Sanatate Privata “Regina Maria” te invita sa iei parte la un seminar din care sa inveti cum sa comunici inteligent si cum sa stabilesti echilibrul intre dezvoltarea individuala si dezvoltarea organizatiei.

Pe durata acestui seminar vei afla:

  • Care sunt cele 3 tipuri de comunicare interumana
  • Care sunt personalitatile dificile si ce solutii de comunicare constructive putem identifica
  • Ce este comunicare interna si comunicarea externa
  • Stresul si conflictele - efecte ale dezechilibrului intre rational-emotional/ personal-profesional

Despre speaker

Fondator al Centrului Toriani si al Asociatiei Romane de Psihologie “Toriani”, Victor Toriani Gorea s-a hotarat sa creeze si sa ofere diferite servicii inspirate de psihologie, care pot ajuta oamenii, dar si companiile, sa gaseasca un echilibru intre viata personala & profesionala, performanta & motivatie, viziune & actiuni intreprinse, prin Coaching, Training si Diagnoza Organizationala. A organizat sesiuni de training, coaching si psihoterapie pentru mai mult de 50 dintre cele mai mari companii si branduri intrernationale, inclusiv evaluare clinica pentru cele mai mari clinici medicale din Bucuresti si din tara, avand expertiza in mai multe industrii, de la IT, Banking, Farma pana la Retail.

Experienta Certificata: Trainer in Comunicare, Stress Management, Work/Life Balance, Parenting, Psihologie Organizationala si Psihoterapie, Pshihologie Clinica la REGINA MARIA, Consultanta Organizationala si Motivationala.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Victor Toriani Gorea Trainer in comunicare, Stress Management, Work-life Balance, Parenting, Psihologie Organizationala si Psihoterapie, Pshihologie Clinica la REGINA MARIA, Consultanta Organizationala si Motivationala.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai