Inteligenta emotionala aplicata in leadership

Descriere Eveniment

Leadership-ul este vazut ca fiind un set de abilitati care tin de modul in care poti conduce sau influenta oamenii. Teoria ca teorie, dar ce inseamna acest "leadership" in practica? Conform studiilor lui Daniel Goleman, exista sase stiluri de leadership, iar managerii care au succes si rezultate pe termen lung stapanesc si folosesc macar patru dintre aceste stiluri.

BT Club il are ca invitat pe Zoltan Veres, la webinar-ul gratuit "Inteligenta emotionala aplicata in leadership", in cadrul caruia se vor prezenta stilurile de leadership si cum iti poti dezvolta fiecare stil cu ajutorul inteligentei emotionale, astfel incat sa devii un leader de succes.

Pe parcursul webinarului, cu o durata de o ora si jumatate, Zoltan Veres va raspunde urmatoarelor intrebari:

  • ce inseamna fiecare stil de leadership?
  • cum se manifesta?
  • care sunt defectele si calitatile asociate?
  • care este cel mai eficient stil intr-o situatie data?
  • cum le antrenam pe fiecare?

Webinar-ul este gratuit.


Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in dezvoltarea inteligentei emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt, si isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.  

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai