Interviurile BT Club

Descriere Eveniment

Sa fii antreprenor nu a fost niciodata usor. Antreprenoriatul este despre schimbare, despre a renunta la ce este previzibil si sigur, despre a da viata unei idei si a o transforma intr-o afacere.

Povestile adevarate ale antreprenorilor ii ajuta pe ceilalti, asemenea lor, sa intelegea ca nu sunt singuri, ca provocarile pe care le-au intampinat ei nu sunt doar ale lor, ci a majoritatii antreprenorilor. Povestile ii pot ajuta sa inteleaga mai bine drumul pe care l-au ales, sa le ofere ajutor atunci cand au nevoie, dar si sa ii invete sa se bucure de reusitele lor.

Ce motivatie are un antreprenor sa porneasca si sa creasca un business? Te nasti antreprenor, sau devii antreprenor? Dar ce face un intreprinzator atunci cand isi da seama ca lucrurile nu mai sunt asa cum erau la inceput? Cand mediul inconjurator ii este potrivnic? Cand business-ul sta sub semnul intrebarii? Sau cum profita un antreprenor de oportunitati, pentru a-si creste sau diversifica afacerea?

Initiativa “Interviurile BT Club” s-a nascut din dorinta de a aduce la lumina cat mai multe povesti antreprenoriale, ca sursa de inspiratie si motivare pentru cei aflati pe acelasi drum. Fiecare webinar va avea in “centrul” sau un antreprenor care isi va impartasi povestea, pentru ca este important sa “stim unii de altii”. Poate fi un antreprenor cunoscut sau mai putin cunoscut, cu experienta mai mica sau mai mare in business, cu afacere mai mare sau mai mica, singur sau alaturi de o echipa numeroasa, dintr-un domeniu de activitate mai atragator sau dimpotriva…

Primul interviu il are ca invitat pe Bogdan Pandea, CEO Captain Bean. Bogdan a inceput antreprenoriatul la varsta de 24 de ani, alaturi de cafea. Timp de 6 ani a dezvoltat Captain Bean in Cluj-Napoca, iar 2019 i-a adus oportunitatea dezvoltarii nationale prin francize, ajungand la 14 cafenele, alaturi de o echipa tanara, loiala, care mereu vrea provocari noi. Dupa 7 ani de antreprenoriat poate spune ca abilitatea pe care se focuseaza si pe care o dezvolta continuu este intelegerea si dezvoltarea oamenilor, atat in proiectul Captain Bean, cat si in celelalte afaceri in care Bogdan este implicat.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Bogdan Pandea CEO Captain Bean

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai