Jim Bagnola - leadershipul profesional si viata personala

Descriere Eveniment

Fie ca trebuie sa conducem o echipa mai mica sau o intreaga organizatie, suntem primii beneficiari ai tot ceea ce gandim, facem si spunem. Nu este vorba despre ce NI se intampla, este vorba despre ce se intampla in NOI insine. Din moment ce ne petrecem aproximativ 60-70% din viata la locul de munca, este util sa putem examina cum putem adapta modul de abordare al locului de munca in aceasta perioada stresanta. Fiecare alegere, fiecare gand, fiecare cuvant si actiune are consecinte fiziologice, care fie ne mentin starea de sanatate, fie produc boli. Intrebarea la care vom incerca sa raspundem in cadrul acestui seminar este "Ne construim o viata sau nu in aceste vremuri instabile?"

Invitatul special al acestui eveniment este Jim Bagnola, speaker international si executive coach, care detine distinctia CSP (Certified Speaker International), acordata de Asociatia Nationala a Speakerilor. Este presedinte The Leadership Group International, membru invitat al Western Management Development Center din Denver si presedinte al consiliului de adviseri ai LEADERS Romania. De asemenea, aloca o mare parte din timpul sau pentru AIESEC, o organizatie internationala a studentilor fondata in Rotterdam si este membru al Consiliului de Administratie al Olive Branch Foundation din Ohio.

Pe parcursul seminarului vor fi atinse subiecte precum tipare de gandire, puterea atentiei si a intentiei, limbajul minte-trup, dialogul cu sinele, dezvoltarea si impactul limbajului, gandirea neproductiva, strategia de leadership.

Speaker 1: Jim Bagnola (1/2 ora)

Speaker 2: Magnoliu Stan, Smart Training (1/2 ora)

Pentru DETALII SI INSCRIERI la evenimentul din 14 mai: imm@btclub.ro

*****

Evenimentul este organizat cu sprijinul Human Performance Development International (HPDI) si Smart Training. Seminarul este gratuit pentru membrii Clubului si precede workshopul de o zi, sustinut de Jim Bagnola la Cluj-Napoca, in data de 16 mai.

De asemenea, va invitam sa luati parte si la workshopul de o zi - Becoming a Professional Human Being, sustinut de Jim Bagnola la Cluj-Napoca, in data de 16 mai 2012. Membrii Clubului beneficiaza de reduceri de 15% individual si de 20% pentru grupuri, din costul de participare la workshopul din 16 mai! Pentru detalii si inscrieri, trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: petru@hpdi.ro - DOAR PENTRU PARTICIPANTII CARE DORESC INSCRIERE LA EVENIMENTUL DIN 16 MAI!

              

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Jim Bagnola si Magnoliu Stan

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.