Leadership situational individual - asumarea riscurilor si stabilirea obiectivelor

Descriere Eveniment

Programul de Leadership Situational Individual (LSI) a fost construit pentru a ajuta liderii in procesul de invatare: cum sa contribuie in mod proactiv la succesul organizatiei, cum sa faca tranzitia de la un angajament scazut la un grad ridicat de motivatie, de la reactivitate la responsabilitate. Liderii descopera astfel cum sa prea initiativa, cum sa fie inovativi si cum sa rezolve provocarile.

Prin aceasta sesiune de training va vom prezenta caracteristicile etapelor unui ciclu individual de dezvoltare, vom identifica impreuna etapa in care va aflati, indiferent de rolul pe care il detineti in organizatie. Cu ajutorul unui exercitiu practic vom gasi repere ale modelelor si tiparelor proprii de gandire in procesul de lucru si de stabilire a obiectivelor.

LSI va ajuta sa descoperiti strategii prin care indivizii isi pot creste nivelul de satisfactie, datorita unei analize ce ia in considerare motivatia, increderea, cunostintele si abilitatile.

Training-ul va fi sustinut de Viorel Panaite, trainer Human Invest

                                                  

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Viorel Panaite Human Invest

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.