Management. Nevoia unei companii in dezvoltare de a trece de la 'operational' la 'strategic'

Descriere Eveniment

Ritmul actual al dezvoltarii, problemele ridicate de evolutia pietei fortei de munca, nevoia de strategie - nu se mai pot pune în discutie. Seminarul propune sa ofere un mediu de dezbatere si de prezentare a posibilitatilor de a face pasul de la orientarea operational la cea strategic: Modelul gândirii strategice - SOSART (Scop, Obiective, Strategie, Ac??iuni, Resurse, Termene).

În acelasi timp, seminarul va aduce în discutie elementele specifice fiecarei etape de dezvoltare ale unei companii: nevoi care apar si posibilitati de interventie, cerinte pentru conducatorii acesteia, crize si modalitati de rezolvare. Se vor aborda exemple practice întâlnite în activitatea consultantului, exemple de companii care au trecut prin aceste stadii si felul în care acestea au solutionat problemele.

Prezentarea cuprinde abordarea teoretica a acestei tematici, presarata cu exemple reale din experienta consultantului si a altor companii. Conferinta se doreste a fi interactiva, o împartaire a diverselor experiente ale participantilor.

Eveniment realizat in colaborare cu

Maria Magdalena Radulescu,

MMM Consulting

 

Speakeri

Alexandru Bucoi MMM Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.