Managementul conflictelor

Descriere Eveniment

Conflictele… pot sa apara inca din secunda in care pui bazele unei relatii cu o alta persoana. Fie ca este vorba despre o relatie de munca sau de business, de familie sau de cuplu, orice relatie intre doua persoane poate sa iste conflicte. 

Sa inveti sa gestionezi conflicte inseamna sa depui un efort pentru tine si pentru oamenii de care iti pasa. Inseamna sa iti asumi ca vrei sa ai relatii armonioase, bazate pe respect si incredere. Inseamna sa te implici si sa nu vrei sa renunti usor la o relatie, doar pentru ca apar tensiuni, uneori. Dar totul incepe de la tine! Mai precis, de la sistemul tau emotional.

Conflictele gestionate inteligent din punct de vedere emotional, te pot ajuta sa:

  • Te detasezi de situatii conflictuale;
  • Nu te mai certi tu pe tine pentru ca “ti-a sarit mustarul” si ai stricat o relatie cu o persoana draga tie;
  • Ai mai mult control in interactiunile cu cei din jurul tau;
  • Ai mai multa liniste in relatia de cuplu;
  • Sa fii mai stapan pe tine cand iti gestionezi afacerea;
  • Sa te simti sanatos emotional si mintal, pentru ca ai instrumentele care sa te ajute sa faci fata oricarei interactiuni ce se poate transforma in conflict.

Inscrierile la acest eveniment au loc doar prin intermediul butonului de mai sus, inclusiv pentru membrii BT Club.


Despre speaker:

Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in Dezvoltarea Inteligentei Emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este Speaker, Trainer & Coach la Refleqt si isi propune ca prin activitatea sa sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.

 

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai