Managementul proiectelor - Definire, planificare, implementare si finalizare

Descriere Eveniment

Plecand de la permisa ca mediul de afaceri actual este unul dinamic in care agilitatea unei organizatii este un factor determinant in succesul ei pe termen lung, definim proiecte ca fiind vehicule ale schimbarii. Cu intentia de a transforma felul in care organizatia opereaza, de a genera noi produse si servicii sau de a profita de oportunitati din piata, ne gasim des in situatii in care trebuie sa ne gestionam proiecte cu o dinamica complexa. 

Prezentarea isi propune sa defineasca ciclul de viata al unui proiect si secventa optima de abordare si va propune o serie de instrumente care sa va ajute sa gestionati mai eficient si eficace resursele si activitatile necesare atingerii scopului proiectului.

Va invitam la o prezentare care are scop clarificarea elementelor esentiale in managementul proiectelor. In cuprinsul programului veti regasi raspunsuri utile la provocarile legate de performanta personala si in viata personala:

  • Etapele unui proiect
  • Tripla constrangere: Scop, Bani, Timp
  • Estimarea sarcinilor si a resurselor
  • Calea critica - secventa activitatilor
  • Roluri si responsabilitati intr-un proiect

Locatie si agenda evenimente:

    Suceava - 03.12.2013
    Hotel Continental, Str. Mihai Viteazu, nr. 4-6
   

10:00 - 10:15 Inregistrare participanti
10:15 - 12:30 Prima parte
12:30 - 12:45 Pauza
12:45 - 15:00 Partea a doua

Evenimentul va fi sustinut de Gabriel Radu, TMI Training & Consulting

Speakeri

Gabriel Radu TMI Training & Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.