Managementul schimbarii - de la miscari strategice la initiative antreprenoriale

Descriere Eveniment

Invitata noastra este Lavinia Rasca, care te va ajuta in crearea strategiei de management sau revizuirea acesteia, cu ajutorul unor exemple concrete si studii de caz reale.
 
Subiectele abordate pe parcursul seminarului vor fi:

  • Schimbare in contextul cresterii afacerii
  • Incotro merge afacerea? Antreprenorul si gandirea strategica 
  • Care sunt intrebarile potrivite la care trebuie sa raspundem in faza de crestere a afacerii?
  • Care sunt provocarile in cresterea afacerii?
  • Care este relatia dintre strategie, model de afacere si plan? Cand si cat de necesare sunt acestea?
  • Management strategic, oameni si emotii in cresterea afacerii.

Evenimentul este gratuit.


Lavinia Rasca a lucrat cu foarte multi manageri si antreprenori in programe EMBA si MBA, in programe PHARE, ACDI, USAID, EU, si in training-uri personalizate pentru companii. Ea are un doctorat in managementul IMM-urilor, este autoare/co-autoare de carti, lucrari si articole publicate in tara si in strainatate, speaker la conferinte si in emisiuni radio si TV. Este antreprenoare in educatie si training, una dintre fondatoarele unei renumite scoli de business din Romania - ASEBUSS si a unei firme de training de top, EXEC-EDU, al carei director general este in prezent. Este asociata intr-o firma de distributie produse hidraulice, co-fondatoare si prima presedinta a Professional Women Network Romania, vicepresedinta a Sociery for Business Excellence, membra a Asociatiei Administratorilor independent si membra HR Club.

Parteneri:

EXEC-EDU ASEBUSS

 

Speakeri

Lavinia Rasca Este antreprenoare in educatie si training, una dintre fondatoarele unei renumite scoli de business din Romania – ASEBUSS si a unei firme de training de top, EXEC-EDU, al carei director general este in prezent.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.