Managementul Timpului

Descriere Eveniment

Succesul sau insuccesul unui om il poti prezice simplu, constatandu-i agenda zilnica. In functie de cum ne gestionam agenda, sarcinile zilnice, prioritatile, timpii rezervati diverselor activitati, putem sa atingem un grad de succes si de confort mai ridicat sau mai putin ridicat.

Fiecare dintre noi avem 24 de ore la dispozitie intr-o zi, ore in care ne dorim sa rezolvam cat mai multe probleme. Timpul este cea mai importanta problema pe care o avem si totodata cea mai dificila de manageriat datorita catorva acracteristici:

  • Nu poate fi stocat
  • Nu se poate mari (o zi are intotdeauna 24 de ore)
  • Nu se repeta
  • Se scurge indiferent de context
  • Ceea ce facem intr-un anumit moment nu putem "sterge cu buretele"

Pe parcursul seminarului vom incerca sa gasim solutii care sa ne scoata din situatiile limita. Vom aborda totodata si cateva metode care sa ne ajute in eficientizarea utilizarii timpului si vom descoperii cine ne fura timpul fara sa ne dam seama.

Acest training este sustinut de:

Initial HR

Speakeri

Cristian Fertea Initial HR

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.