Managementul Timpului - De la intentie la rezultate

Descriere Eveniment

Acest eveniment isi propune sa clarifice pasii necesari de la intentie la rezulatele dorite.

Conducerea unei afaceri este de multe ori o activitate complexa care poate cuprinde strategie, planificare, resurse umane, clienti, furnizori, logistica, buget si multe altele. Nu de putine ori toate aceste sunt pe umerii unei singure persoane. Intr-un asemenea scenariu gandirea organizata si structurata ii ajuta pe antreprenori sa faca fata complexitatii.

In aproape 40 de ani, TMI a dezvoltat tehnici si instrumente cu ajutorul carora milioane de oameni din intreaga lume ating cote inalte de performanta in domeniile lor de activitate

In cuprinsul programului veti regasi raspunsuri utile la provocarile legate de performanta personala si in viata personala:

  • Scopuri De ce unele planuri devin realitate iar altele nu? Cum gandesc pe termen scurt si cum gandesc pe termen lung?
  • Sistem de planificare Cum pot pastra o imagine de ansamblu asupra activitatii mele chiar si atunci cand este deosebit de complexa si cum prioritizez fara vreun sentiment de vinovatie ca nu pot termina totul?

Planificarea zilei Cum folosesti energia pe parcursul zilei? Ce faci cu “hotii de timp”? Ce faci daca o criza tinde sa-ti dea planurile peste cap?

Agenda evenimentului:

             
           

 12:00 – 12:15 Inregistrare participanti
 12:15 – 15:45 Prima parte
 15:45 – 16:00 Pauza
 16:00 – 17:00 Partea a doua

         

 

 

Evenimentul va fi sustinut de Ciprian Teleman, TMI Training & Consulting

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.