Managementul unui cluster si posibilitati de finantare

Descriere Eveniment

 

Va invitam la un seminar in cadrul caruia ne-am propus sa subliniem importanta aspectelor legate de managementului unui cluster si abordarea participativa in ceea ce priveste luarea deciziilor strategice. 

In acelasi timp, seminarul va pune accent pe identificarea si potentarea verigilor cheie din lantul valoric al clusterelor, in contextul specializarii inteligente ca abordare promovata in spatiul european.

Tematici: 

  • principalele elemente definitorii ale unui cluster prin exemple si studii de caz, cat si managementul acestora, acoperind o paleta larga de domenii economice.
  • prezentarea oportunitatilor de finantare pentru clustere – Operatiunea 1.3.3.  „Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere”

 Agenda eveniment:

10:00 – 10:30 Inregistrare participanti

10:30 – 12:45 Prima parte

12:45 – 13:00 Pauza

13:00 – 15:00 Partea a doua

Cursul va fi sustinut de catre Dragos Pislaru, expert GEA Strategy & Consulting.

 

Speakeri

Dragos Pislaru GEA Strategy & Consulting
Vlad Stanciu GEA Strategy & Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.