Metode alternative de optimizare a castigurilor in orice context economic

Descriere Eveniment

Fondurile de investitii ofera posibilitati multiple de fructificare a capitalului. Se potrivesc unei arii largi de intreprinzatori, de la investitorii conservatori, care prefera o crestere moderata a investitiilor, pana la investitorii dinamici, care prefera sa se expuna pe piata de capital, pentru a putea profita de toate oportunitatile oferite de bursa.

Tinand cont de evenimentele economice din ultimii ani, majoritatea investitorilor au devenit mai precauti si prefera investitii cu riscuri scazute. Cu toate acestea, performanta poate fi obtinuta indiferent de ciclurile economice, crestere economica sau recesiune. O mai mare importanta trebuie data alegerii produsului si administrarii eficiente a resurselor financiare.

In cadrul acestui curs ne propunem sa dezbatem urmatoarele subiecte: beneficiile aduse de fondurile de investitii, tipurile de fonduri, performanta comparata, fondurile mixte, alegerea unui fond.

Evenimentul va fi sustinut de Aurel Bernat, Head of Sales BT Asset Management SAI

                                                               

Speakeri

Aurel Bernat Banca Transilvania

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.