Motivarea angajatilor

Descriere Eveniment

Orice companie, indiferent de marime sau de obiect de activitate, se bazeaza, in afara de capitalul necesar investitiei, pe angajati si pe implicarea acestora in activitatea companiei. Dintre companiile cu posibilitati financiare similare (deci cu capitalul asigurat) vor avea sanse de succes cele care reusesc sa-si motiveze mai bine salariatii si sa ii transforme din salariati "neutri" fata de rezultatele companiei, in salariati "implicati" si interesati de succesul companiei pentru care lucreaza.


De aceea motivarea salariatilor ar trebui sa fie o preocupare permanenta a oricarui manager si antreprenor. Motivarea despre care vorbim se refera nu numai la instrumente financiare (gen salariu, prime, beneficii materiale) ci mai ales la metode nepecuniare, legate de respect, atmosfera de lucru, acces la informatii privind viata companiei, posibilitati de dezvoltare profesionala etc.
 
Subiecte abordate:
 
- ce ii motiveaza pe salariati
- ce ii demotiveaza
- cum putem sa-i motivam, fara sa crestem costurile firmei

Cui se adreseaza:

- Administratori
- Directori Generali
- Asociati
- Actionari
- persoane cu putere de decizie in ceea ii priveste pe salariati


Nevenca Doca, Director  Resurse Umane
Banca Transilvania

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.