Motivarea non-financiara. Intre mit si aplicatii practice

Descriere Eveniment

Motivarea oamenilor reprezinta atuul care face diferenta dintre companii. Ceea ce ii motiveaza pe oameni, fie ca sunt ei angajati sau angajatori este insa usor de identificat.

In cadrul acestui eveniment vom analiza tehnicile prin care pot fi implementate masuri, actiuni, programe interne prin care sa fie promovata si implementata motivatia non financiara.

Sunt situatii in organizatie, in care nivelul de performanta este direct proportional cu nivelul de motivatie interna, non financiar al oamenilor. Mitul ca „nu se pot motiva oamenii decat financiar”, paleste in fata dovezilor de motivare non financiara care se pot aplica direct, concret si cu rezultate masurabile.

Va asteptam sa impartasim din expertiza consultantilor care vor sustine un workshop interactiv pentru dezvoltarea performantei organizatiei.

Evenimentul va fi sustinut de Elena Caprar, Accredited Specialist Adviser pentru Investors in People Romania.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Elena Caprar Investors In People Romania

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.