O negociere castigata, o oportunitate de dezvoltare a afacerii

Descriere Eveniment

In afaceri, ca si in viata, totul depinde de cat de buni negociatori suntem pentru a inclina balanta in favoarea noastra. Este important sa constientizam negocierea ca fiind parte integranta din viata de zi cu zi. A ne dezvolta aceste abilitatile este cu atat mai important in relatiile de afaceri cu cat la mijloc exista si implicatii de natura financiara.

Avand in vedere ca subiectul este unul foarte vast, ne propunem ca in cadrul acestui training sa ne oprim asupra negocierilor dintre vanzator si cumparator, in conditiile in care vanzarile se regasesc sub o forma sau alta in toate tipurile de afaceri.

Cum putem negocia eficient? Printr-un exercitiu de negociere, in cadrul caruia vom aduce in discutie o situatie reala de vanzari, incercand sa intelegem mai bine conceptul si modul in care putem iesi castigatori dintr-o negociere. Vom concluziona cu avantajele pe care vi le poate aduce o negociere care se incheie in favoarea d-voastra.

Trainingul va fi sustinut de Cristian Fertea, trainer Initial HR.

                                                                                     

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.