Piata de capital: analiza si investitii

Descriere Eveniment

Cursul este o introducere in fenomenul bursier si un scurt ghid de navigare pe pietele financiare pentru antreprenori si entuziasti, in general. Prezentarea va acoperi multiple aspecte, de la specificitatea pietelor bursiere, mecanismul de functionare al acestora, comportamentul si psihologia investitorilor, pana la metode de analiza si fundamentare a deciziei de investitii in emitenti locali si internationali.

De asemenea, se va vorbi despre oportunitatea investirii si tranzactionarii pe pietele de capital, precum si despre pasii care trebuie parcursi pentru a deveni un investitor pe bursa. Va vom prezenta numeroase exemple si studii de caz de pe bursa locala si bursele externe in egala masura, cu referire si la evenimentele recente de pe pietele financiare globale.

Printre temele abordate:

  • utilitatea analizei, tipuri de analiza in fundamentarea deciziei de investire;
  • trenduri financiare, faze ale pietelor financiare;
  • psihologia investitorilor, extreme in sentimentul pietei;
  • deschiderea de cont si tranzactionarea la bursa printr-un intermediar.

 

Locatie: Bucuresti, 24 noiembrie 2015, Grand Hotel Continental, sala Grigorescu, orele 15.00 - 17.30

 

Cursul va fi sustinut de Dan Rusu, CMT, reprezentant BT Securities, unul dintre primii specialisti in analiza tehnica pe piata de capital din Romania, cu o experienta de 10 ani in analiza pietelor financiare, in implementarea strategiilor de investitii si evaluarea fundamentala a companiilor.

Pana in 2014 Dan a condus departamentul de analiza al BT Securities, iar din acest an a trecut ca Analist Financiar Senior la Directia Strategie-Coordonare Grup a Bancii Transilvania. Dan este singurul specialist din Romania care detine o certificare de la prestigioasa organizatie Market Technicians Association, New York, in urma absolvirii programului Chartered Market Technician si acceptarii sale ca membru al organizatiei MTA.

BT Securities este divizia de brokeraj din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania.

 

 

 

Speakeri

Dan Rusu BT Securities

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.