Planul Antreprenorial

Descriere Eveniment

Esti antreprenor sau vrei sa devii antreprenor? Cu siguranta vrei sa ai succes si sa te dezvolti. Pe ce te vei concentra? Cum iti vei petrece timpul ca antreprenor? Ce informatii cheie vei transmite echipei care se va ocupa de fundamentarea si aplicarea planurilor care sa-ti sustina ideea sau ideile tale de afaceri? Pentru structurarea adecvata a elementelor premergatoare elaborarii unui plan de afaceri eficace, un instrument modern de lucru, din ce in ce mai mult utilizat in ultimul timp, este Planul Antreprenorial.

Prin intermediul acestui seminar veti afla care este diferenta intre un plan antreprenorial si un plan de afaceri, care este structura si utilitatea acestuia, precum si detalii privind fundamentarea si aplicarea unui plan antreprenorial. Aspectele de natura informativa vor fi sustinute printr-un studiu de caz orientativ, precum si prin exercitii practice.

Instruirea va fi realizata de Stelian Brad, profesor universitar si director al Departamentului pentru Managementul Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Speakeri

Stelian Brad Universitatea Tehnica Cluj-Napoca

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.