Primii pasi in Start-up

Descriere Eveniment

Stiai ca 5 din 10 start-up-uri dispar inainte de a implini 1 an? Afla ce poti face inainte de infiintarea firmei tale, dar si in primele luni, ca sa fii sigur ca business-ul tau nu numai ca va supravietui, dar va si creste.

Prin exemple si testimoniale ale unor antreprenori de succes, vei invata cum sa identifici si sa fructifici oportunitatile din jurul tau, cu ajutorul invitatului nostru special: Magnoliu Stan, antreprenor si trainer.

Te asteptam sa afli idei practice de supravietuire despre: 

  • care sunt deciziile importante, atat inainte de infiintarea firmei tale, cat si in primele 6 luni de existenta
  • care sunt greselile frecvente care apar in aceste etape si cum pot fi evitate
  • cum iti organizezi activitatea in primele luni de viata a firmei

In plus, vei avea posibilitatea sa faci networking si schimb de experienta cu ceilalti participanti la eveniment.

Participarea este gratuita.


Magnoliu Stan, Senior Trainer, este fondator si administrator al Smart HR, cu o activitate profesionala de peste 15 ani in domeniul dezvoltarii personale, fiind trainer certificat ANC, Persolog - DISC si Stress Management Model.

In calitate de antreprenor, a fondat si administrat mai multe afaceri, in diverse domenii: consultanta in resurse umane si afaceri, servicii de finantare / leasing pentru autovehicule, marketing si publicitate.


Vezi ce spun participantii care au luat parte la evenimentul de la Cluj-Napoca.

Speakeri

Magnoliu Stan Smart HR Cu o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, Magnoliu a pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai