Proiecte de investitii cu ajutorul fondurilor nerambursabile (POS CCE - Axa 1) pentru IMM-uri si Intreprinderi Mari

Descriere Eveniment

IMM-urile si Intreprinderile Mari au nevoie sa realizeze investitii productive (extindere capacitate productie, retehnologizare pentru a lansa noi produse, modernizari), astfel incat sa profite de oportunitatile de pe piata interna si externa (oportunitati aferente iesirii din recesiune si uneori oportunitati create chiar de recesiune – dat fiind ca un set de competitori au falimentat/au scazut nivelul de activitate).

Reprezentantii COMPASS Consulting vor explica cum puteti beneficia de fonduri nerambursabile de pana la 5 milioane Eur prin POS CCE 1.1 (pentru investitii pe termen mediu pentru intreprinderi mari si IMM-uri) si care sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le luati in consideratie.

 

 

COMPASS Consulting este o companie de consultanta in management cu mai mult de 17 ani de experienta pe piata din Romania, cu mai mult de 500 de proiecte diverse derulate in special pentru investitori straini, întreprinderi mari si IMM-uri romanesti, alte tipuri de organizatii. Detalii: http://www.compass.ro/  

 

 

La finalul evenimentului va invitam sa discutati despre propriile proiecte si sa beneficiati de consultanta oferita de traineri.

 

Acest eveniment este sustinut de:

Constantin Turmac

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Constantin Turmac Compass Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.