Proiecte Finantabile din Fonduri Europene

Descriere Eveniment

Fiecare intreprinzator s-a gandit, macar o data, la faptul ca ar putea accesa finantarile nerambursabile oferite de Uniunea Europeana. Variantele multiple ale documentelor de programare (programele operationale) au ridicat numeroase semne de intrebare in jurul acestei teme. Versiunile finale ale acestor documente sunt, insa, acum disponibile. Stim cu certitudine care sunt tipurile de investitii ce vor putea fi finantate prin fondurile structurale, stim care ar fi conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca un solicitant.
 

Pe langa o prezentare succinta a acestor 2 teme, prin training-ul propus se urmareste si oferirea unor raspunsuri clare la intrebari punctuale referitoare la documentatia de finantare, ce trebuie elaborata pentru accesarea acestor fonduri, si la modalitatea de evaluare si implementare a proiectului propus:

  • Care sunt documentele solicitate de finantator? Este necesar un studiu de marketing pentru a proba cererea serviciilor/produselor pe care le voi oferi ca urmare a investitiei realizate? Dar un plan de afaceri? In ce conditii este solicitat un studiu de fezabilitate, un studiu de impact asupra mediului etc.?
  • Cum va fi evaluat proiectul propus (documentatia de finantare)? In ce conditii pot avea mai multe sanse de castig (necesitatea parteneriatului, respectarea temelor orizontale, gradul de maturitate al proiectului, grila de evaluare)?
  • Care este metodologia aplicata de finantator? Intru sub incidenta ajutorului de stat sau exista alte reglementari care imi pot permite accesarea a mai mult de 200.000 Euro, in trei ani? Cum se va realiza implementarea proiectului, cum vor fi efectuate platile, ce alte reglementari trebuie luate in considerare?

Acest training este sustinut de: SC Relians Corp

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.