Provocari antreprenoriale: Burnout – cum sa eviti greseli majore care te pot duce la epuizare - EVENIMENT ANULAT

Descriere Eveniment

Viata de antreprenor nu este intotdeauna atat de plina de farmec precum se spune. Ea seamana de cele mai multe ori cu un roller coaster, plin de urcusuri si coborasuri.

Gestionarea energiei, ca antreprenor, este esentiala la nivel fizic, emotional, mental sau spiritual. Responsabilitatea genereaza griji - pana la stres nu e decat un pas, iar epuizarea (sau burnout-ul) pandeste la colt.

Vestea buna este ca ajungi in aceasta situatie doar daca nu esti atent. Este nevoie sa acorzi atentie tuturor factorilor din jurul tau, inclusiv emotiilor. Imaginea antreprenorului puternic, care stie tot, care are solutie la toate, super increzator, care ia decizii fara sa clipeasca, este un MIT.

Studiile arata faptul ca antreprenorii reprezinta un grup cu unul din cele mai ridicate riscuri atunci cand vine vorba de BURNOUT.

Tocmai de aceea este VITAL sa observi simptomele din timp.

Cat de mult ar trebui sa te detasezi? Oare poti cu adevarat sa fii mai putin stresat si epuizat, conducand si dezvoltand afacerea in acelasi timp?

BT Club si Eliade Rotariu te invita la un seminar practic, dedicat antreprenorilor de cursa lunga, care au inteles ca succesul este un maraton, si nu un sprint, care isi doresc sa aiba succes si rezultate remarcabile, atat in afaceri, cat si in viata personala.

Inscrie-te pentru a participa la acest workshop cu durata de 3 ore si vei afla:

  • Cum sa eviti epuizarea mentala si cum sa iti conservi energia si entuziasmul;
  • Cum sa depistezi din timp semnele specifice burnout-ului;
  • Cum sa iti intelegi si sa iti gestionezi emotiile in mod constructiv;
  • Cum sa iti cresti energia personala si sa ai mintea clara in mijlocul furtunii;
  • Cum sa iti conduci afacerea cu intelepciune si cu masura, astfel incat sa te bucuri de performantele profesionale, dar si de viata personala.

Nu pierde oportunitatea de a face ceva concret pentru tine si pentru sanatatea afacerii tale!

Evenimentul este gratuit, insa pentru participare este necesara inscrierea.


Despre invitat

De mai bine de 20 ani, Eliade Rotariu sustine succesul indivizilor, echipelor si organizatiilor, prin activitati integrate de consultanta, training si coaching, si este convins ca reusita echipei si a organizatiei este suma armonizata a succeselor si implinirilor individuale.
A antrenat echipe din peste 250 de organizatii, atat companii mari precum E.ON, Beiersdorf, UAC, Orange, Coca Cola, dar si companii antreprenoriale aflate la inceput de drum.
Multum in Parvo este motto-ul care il inspira si care se regaseste in tot ceea ce face. Este adeptul solutiilor simple, usor de implementat si practice, care sa genereze rezultate extraordinare.

Speakeri

Eliade Rotariu Eliade Rotariu este un practician in adevaratul sens al cuvantului, cu o experienta de peste 20 de ani in training si consultanta in management si vanzari.