Provocări antreprenoriale: Cum să obții rezultate în vremuri imprevizibile

Descriere Eveniment

Daca esti antreprenor, stii ca realitatea economica actuala este plina de provocari care pot afecta semnificativ IMM-urile. Astazi, incertitudinea este unicul aspect sigur in afaceri. Cu toate acestea, unele companii functioneaza la nivel de excelenta, in ciuda circumstantelor.

Schimbarile din mediul exterior pe care nu le putem influenta, ne pot afecta negativ afacerea, insa propriile decizii luate in conditii neprielnice ne pot afecta si mai mult. Urcarile si coborarile fac parte din “joc” si depinde de noi sa devenim din ce in ce mai buni … ca persoane, manageri, lideri sau antreprenori.

BT Club si Eliade Rotariu te invita la un workshop practic cu participare gratuita, adresat antreprenorilor si managerilor, in care vei invata cum sa te concentrezi pe ce este relevant pentru afacerea ta si, in acelasi timp, sa nu pierzi privirea de ansamblu, in contexte de incertitudine si schimbare rapida.

Inscrie-te pentru a participa la acest workshop si vei afla:

  • Cum sa dezvolti o cultura a excelentei in implementare si a imbunatatirii prin pasi mici;
  • Cum sa aplici minimalismul operational sau cum sa faci mai mult cu mai putin;
  • Cum sa cresti nivelul de incredere al echipei si cum sa transformi teama in incredere, implicare si loialitate;
  • Cum sa iti dezvolti capacitatea de a te adapta la stres si de a face fata adversitatilor si esecului;
  • Cum sa iti revii si sa te dezvolti in urma acestor situatii, devenind mai puternic si mai pregatit pentru provocarile urmatoare.

Evenimentul este gratuit, insa pentru participare este necesara inscrierea.


Despre invitat 

De mai bine de 20 ani, Eliade Rotariu sustine succesul indivizilor, echipelor si organizatiilor, prin activitati integrate de consultanta, training si coaching, si este convins ca reusita echipei si a organizatiei este suma armonizata a succeselor si implinirilor individuale.
A antrenat echipe din peste 250 de organizatii, atat companii mari precum E.ON, Beiersdorf, UACE, Orange, Coca Cola, dar si companii antreprenoriale aflate la inceput de drum.
Multum in Parvo este motto-ul care il inspira si care se regaseste in tot ceea ce face. Este adeptul solutiilor simple, usor de implementat si practice, care sa genereze rezultate extraordinare.

Speakeri

Eliade Rotariu Eliade Rotariu este un practician in adevaratul sens al cuvantului, cu o experienta de peste 20 de ani in training si consultanta in management si vanzari.