Radiografia startup-urilor de succes. Descopera top 15 greseli fatale in startup

Descriere Eveniment

Stiai ca majoritatea startup-urilor de succes din intreaga lume sunt construite, si chiar functioneaza in continuare, pe baza unei metodologii care s-a demonstrat ca are sanse mari de reusita?

Din fericire, ea a fost descrisa de nenumarati fondatori de startup-uri de renume, in diverse studii si carti, si este predata la cursuri de profil in intreaga lume, astfel incat acum oricine o poate aplica, pas cu pas, pentru a maximiza sansele de transformare a unei idei de afaceri intr-un startup de succes.

BT Club si Startup Mastery te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia ti se va dezvalui ce trebuie sa faci la inceput de drum, dar mai ales care sunt greselile fatale pe care sa le eviti in drumul spre succes intr-un startup. La finalul acestui workshop vei avea un ghid cu greselile dezastruoase pe care sa le eviti, pe de o parte, si cu toti pasii pe care sa ii urmezi pentru a-ti spori la maximum sansele de reusita in startup, pe de alta parte.

In plus, vei afla:  

  • care sunt greselile de evitat privind: alegerea domeniului, strategia, implementarea, testarea, previzionarea vanzarilor, stabilirea preturilor si a costurilor, definirea si analiza competitiei;
  • cum sa reduci timpul investit si cheltuielile pana vei avea primii clienti multumiti;
  • cum sa gandesti ca un antreprenor de succes si sa eviti deciziile nefaste intr-un startup;
  • cum sa iti organizezi activitatea in primele luni de startup, astfel incat sa profiti la maximum de resursele avute la dispozitie;
  • cum masori corect evolutia startup-ului si cum/cand  decizi daca sa continui sau sa iti schimbi modelul de business.


Evenimentul este gratuit.

 

 

Bogdan Codreanu este antreprenor in serie, mentor, trainer si consilier pentru dezvoltare personala. A creat companii de la zero pe care le-a crescut pana la rulaje de milioane de euro, reusind sa creeze branduri de produs, prezente de multi ani in magazine din toata tara, si a condus echipe si departamente in companii romanesti din toate palierele de marime: de la 10, 50 si 500, pana la peste 2000 de angajați. Dupa absolvirea unui Executive MBA la Cotrugli Business School, Bogdan a decis sa ii ajute pe antreprenorii si fondatorii de startup-uri sa aiba succes in afaceri si sa-si imbunatateasca viata prin programe de mentoring si training de top. Astfel, el a fost prezent ca speaker, trainer si mentor, printre altele, la Cotrugli Business School, Universitatea Sorbona din Paris, Startup Weekend si Conferinta Startup Mastery.

Speakeri

Bogdan Codreanu

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai