Rolul contabilului in gestionarea afacerii si implicatiile noilor modificari contabile si fiscale

Descriere Eveniment

Pe parcursul seminarului vor fi dezbatute urmatoarele teme:

  • Implicarea contabilului in evaluarea si cresterea performantei financiare a firmei - construire raportare si cash-flow; consultanta financiara si fiscala; resurse implicate in contabilitatea afacerii; raportul calitate-pret privind serviciul contabil al firmei.
  • Rolul contabilului in identificarea surselor de finantare a companiei - suportul primit din partea departamentului de contabilitate in ceea ce priveste intocmirea documentatiilor de finantare; consultanta privind gradul de indatorare al firmei.
  • Relatia contabilului si a administratorilor IMM cu riscul generat de afacere - asumarea responsabilitatii profesionale; indeplinirea criteriilor de expertiza si experienta in domeniul contabilitatii; transferul raspunderii in relatia contabil-administrator.
  • Modificarile legislative cu implicatii de la 1 ianuarie 2010 - modificarile fiscale cu implicatii asupra impozitului pe profit si a impozitului pe veniturile microintreprinderilor si persoanelor fizice; noutatile valabile incepand cu 2010 privind T.V.A. -ul, cu efecte directe asupra noilor relatii comerciale; modificari contabile cu implicatii directe asupra managementului firmei.

Seminarul se adreseaza in principal administratorilor si persoanelor implicate in luarea deciziilor in cadrul companiilor mici si mijlocii (cu sau fara studii economice).

Va fi sustinut de:

Oana Pop - Director Operatiuni ecart

Bogdan Ciurea - Director General ecart

Vlad Maior - Director Audit ecart

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ecart

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.