Rolul managerului in retinerea talentelor - motivarea

Descriere Eveniment

Esentiala in ascensiunea unei companii, motivarea personalului are loc in contextul muncii de zi cu zi si face referire la dezvoltarea companiei atat pe plan intern, prin formarea si perfectionarea echipei, cat si pe plan extern, prin pozitionare pe piata si extindere.

Productivitatea ridicata, standardele inalte in relatiile cu clientii, serviciile si produsele de calitate rezulta in urma muncii unor angajati motivati, care se identifica cu obiectivele firmei si depun eforturi sincere si sutinute pentru atingerea acestora.

Obiectivele cursului au ca axa principala punerea la dispozitie a unor informatii despre motivare, dincolo de aspectele materiale care tin de salariu si bonusuri, intelegerea auto-motivarii si a motivarii, precum si a rolului acestora in buna functionare a firmei.

Continutul cursului face referire la:

  • motivare, inca de la angajare
  • rolul managerului in motivare
  • ce ne motiveaza
  • ce-i retine pe indivizi in organizatie
     

Cursul se adreseaza in principal managerilor si administratorilor de firme.

Pornind de la cateva aspecte teoretice, cursul este axat pe probleme practice, urmarind dezbaterea unor situatii actuale si identificarea unor posibile solutii.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Sorina Bradea RoMarketing

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.