Sa utilizam fonduri europene in domeniul IT&C! - Programul EUGA

Descriere Eveniment

Banca Transilvania, Hewlett-Packard, Microsoft si Romtelecom au lansat un parteneriat prin care sa ofere consultanta IMM-urilor si Administratiei Publice pentru absorbtia de Fonduri Structurale. Doriti sa lucrati mai eficient, sa va optimizati timpul si sa va perfectionati? Daca decideti ca tehnologia poate face mai mult pentru dumneavoastra, este momentul sa o puneti la treaba.

Conform studiilor realizate, una dintre nevoile cele mai presante ale companiilor si institutiilor o reprezinta accesul la finantari, pentru implementarea si dezvoltarea de noi idei, abilitati si tehnologii. Ca urmare, EUGA a fost conceputa ca o oportunitate de dezvoltare a potentialului prin accesarea fondurilor europene disponibile pentru proiecte IT&C. 

Programul EUGA (European Union Grants Adviser) ofera consultanta pentru o paleta ampla de oportunitati de finantare, care nu se limiteaza la proiectele aplicabile pentru finantare pe Fonduri Structurale sau fondurile  nationale. Exista fonduri pentru care se aplica direct la Bruxelles, gen FP7, Media 2007, CIP, "i2i" Inovatie 2010, etc.

Cursul pe care vi-l propunem incearca sa ofere raspunsuri privind fondurile disponibile pentru IMM-uri in domeniul IT&C, criteriile de eligibitate, pasii ce trebuie urmati pentru obtinerea unei finantari, documentele ce trebuie anexate dosarului de aplicatie si, nu in ultimul rand, cui trebuie ceruti banii si cine ii acorda.

Speakeri

Elisabeta Moraru

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.