Sanatate si securitate in munca - Informatii si solutii utile pentru Managementul SSM

Descriere Eveniment

 

 

In cadrul cursului vom dezbate organizarea activitatilor social-administrative din perspectiva noilor principii de cunoastere, intelegere si aplicare a standardelor si normelor de securitate a muncii. Conform reglementarilor legale, obligatia de a asigura securitatea si sanatatea, in toate aspectele referitoare la munca, revine conducatorului organizatiei, iar obligatiile lucratorilor nu substituie responsabilitatile angajatorului.

Vom depasi rigiditatea sugerata de titlul cursului prin derularea interactiva a programului, urmarind identificarea modalitatilor de prevenire a accidentelor si a imbolnavirilor profesionale, precum si identificarea solutiilor de respectare a reglementarilor legale, aplicabile tuturor afacerilor.

Dintre subiectele pe care le vom dezbate:

  • Concepte, identificarea persoanelor vizate de fiecare concept prin analiza si comparatie
  • Analiza responsabilitatilor a caror neglijare si/sau necunoastere pot cauza raspunderea disciplinara, materiala sau penala
  • Delegarea competentelor: conditii, mod de realizare, etape. Reguli de procedura
  • Solutii de organizare si identificarea factorilor care determina modul de organizare a activitatii SSM.

In plus, finalizand cursul, veti obtine un certificat de absolvire a programului de formare profesionala de specializare in SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA, eliberat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Evenimentul va fi sustinut RSC CONSULTING.

Agenda Eveniment:

08:45 - 09:00 Inregistrare participanti

09:00 - 11:00 Prima parte

11:00 - 11:15 Pauza

11:15 - 13:00 Partea a doua

13:00 -13:15 Pauza

13:15 - 15:00 Partea a treia

15:00 - 15:15 Testare ANC

 

Speakeri

Georgeta Chioreanu RSC Consuting
Adrian Presecan RSC Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.