Scrisoarea de Garantie Bancara - o modalitate de garantare accesibila intreprinzatorilor romani

Descriere Eveniment

Scrisoarea de garantie bancara poate fi definita in linii generale drept o obligatie irevocabila a unei banci de a plati o anumita suma de bani, in cazul neindeplinirii sau indeplinirii defectuoase a conditiilor contractuale de catre ordonatorul scrisorii.

Este important de mentionat ca garantia este un accesoriu independent al contractului comercial, iar limbajul utilizat in textul garantiei este unul specific si foarte important. Avand in vedere ca Scrisorile de Garantie sunt din ce in ce mai frecvent utilizate, atat in comertul international, cat si in cel intern, multi antreprenori sunt pusi in situatia in care trebuie sa emita sau sa accepte Scrisori de Garantie. Scopul acestui seminar este tocmai furnizarea informatiilor necesare pentru utilizarea garantiilor in conditiile favorabile pentru partile implicate.

Evenimentul va fi sustinut de Victoria Bobeico, Manager Vanzari Operatiuni Documentare, Banca Transilvania

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Victoria Bobeico Banca Transilvania

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.