Situatia actuala a finantarilor nerambursabile pentru IMM-uri

Descriere Eveniment

La aproape 2 ani de la lansare, intr-un moment in care primele sesiuni de depunere a proiectelor sunt incheiate sau aproape de finalizare, va prezentam o analiza a situatiei actuale a acordarii finantarilor, iar multe dintre intrebarile dumneavoastra se pot bucura acum de un raspuns clar.

De asemenea, veti putea beneficia de sfaturile unor specialisti in accesarea fondurilor structurale si de experienta acumulata de acestia. Veti avea acces si la detalii referitoare la posibilitatile concrete de a beneficia de aceste fonduri si de a va dezvolta afacerea. 

Din cuprinsul seminarului:

  • Unde sunt banii...tipuri de finantari si finantatori
  • Experienta solicitarii dupa primele depuneri
  • Ce doresc evaluatorii sa gasesca intr-un proiect
  • Fonduri nerambursabile - plusuri si minusuri

Cui se adreseaza?

Administratori, Directori generali, Directori executivi si tuturor celor care doresc sa acceseze finantari nerambursabile.

Seminarul va fi sustinut de: GO PLAN - www.goplan.ro

Locatii ale evenimentului

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.