Start-up - de la idee la afacere care genereaza profit

Descriere Eveniment

Ai nevoie de o idee (ne) buna. Stabilesti ce pasi ai de facut. Pornesti la drum si obtii rezultate!

Problema demararii unei afaceri nu este legata de accesul la finantare, ci de calitatea proiectului dezvoltat si de gradul de informare al antreprenorului care pune bazele acesteia. Exista astazi numeroase oportunitati de finantare pentru orice fel de proiect, in Romania sau peste hotare, iar toate informatiile sunt disponibile de cele mai multe ori la doar un click distanta.

Rezultatul unei planificari defectuoase poate fi mai grav decat lipsa experientei intr-un anumit domeniu. De asemenea, cunoasterea tuturor etapelor de formare si dezvoltare prin care trece un business, pentru a ajunge la maturitate, il ajuta pe antreprenor sa evite situatiile fara iesire care pot duce la faliment.

Intrebarile la care vom raspunde:

  • Care sunt etapele infiintarii unei afaceri?
  • SRL / SRL-D / PFA / II / IF?
  • Cum realizam o planificare inteligenta?
  • Care sunt pasii unui management competitiv?
  • Care sunt programele de finantare, pentru start-up-uri, existente pe piata?

Locatii:

  • Bucuresti, 23 iunie 2015

Evenimentul va fi sustinut de Diana Dumitru, Lector GoPlan.

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.