Strategii de implicare si motivare a echipei

Descriere Eveniment

Cu ajutorul invitatului nostru, Magnoliu Stan, participantii la acest workshop vor intelege notiunile de leadership si de conducere a echipei, vor fi capabili sa implice si responsabilizeze membrii echipei, vor descoperi unelte de motivare a membrilor echipei si vor invata elementele componente ale unui plan de motivare.

 

Pe parcursul celor 3 ore de seminar se vor aborda urmatoarele subiecte:

  • Leadership de impact si conducerea echipei;
  • Etapele formarii unei echipe performante;
  • 5 idei practice de lucru in echipa;
  • Ce ne motiveaza cu adevarat?
  • Etapele implicarii membrilor echipei;
  • Activitate practica: SMART Motivation. Modelul 4A in motivarea echipei.
 

Workshopul este dedicat managerilor si persoanelor cu atributii de conducere, antreprenorilor si viitorilor antreprenori/manageri, dar si participantilor interesati de dezvoltarea personala.

 
 

Evenimentul este gratuit.


 

Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 18 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale. A pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte. Colaboreaza cu parteneri valorosi din Germania (Persolog: Modelul DISC si Stress Management), Elvetia (Swiss Consulting Group) si SUA, fiind trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team.

 

 

Speakeri

Magnoliu Stan Smart HR Cu o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, Magnoliu a pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai