Strategii de marketing si publicitate online pentru IMM-uri

Descriere Eveniment

Prezenta online nu mai este de mult timp un moft, ci o necesitate. Participand la acest training veti afla cum sa va promovati business-ul si cum sa optimizati prezenta pe Internet a companiei dumneavoastra. Ne propunem sa va oferim un moment educational, care sa va ajute in business-urile personale si nu numai.

Program eveniment:

  • Sesiunea 1 - O prezenta online sanatoasa: analiza prezentei online a companiei - website, publicitate, social media, newsletter, blog.
  • Sesiunea 2 - Publicitatea online si Return On Investment: explicarea solutiilor de publicitate online si calculul ROI.
  • Sesiunea 3 - Realizarea unei campanii Cost Per Click: realizarea unui studiu de caz cu privire la crearea de campanii online pe Trilulilu folosind sistemul self serve si prezentarea de modalitati de urmarire a rezultatelor.

Evenimentul va fi sustinut de Calin Biris, Crocodilu' de Marketing Trilulilu

Important! Membrii Clubului beneficiaza de un voucher de 30 de euro la inregistrarea pe platforma http://publicitate.trilulilu.ro .

Codul pentru activarea voucher-ului este BTClub, cod pe care, daca il folositi la inregistrare pe http://publicitate.trilulilu.ro primiti cei 30 de euro bonus. Bonusul il puteti utiliza pentru dezvoltarea de campanii publicitare pe Trilulilu, in sistemul cost per click.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Calin Biris Loopaa Expert in marketing online, trainer, speaker si fondator al programului Online Mastery.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.