Strategii de marketing - solutii eficiente de crestere a afacerii

Descriere Eveniment

La o simpla cautare pe Google primim zeci de rezultate cu programe de marketing, idei si sfaturi pentru dezvoltarea afacerii. In aceasta situatie alegerea corecta a modalitatii potrivite de promovare a produselor sau serviciilor oferite devine din ce in ce mai dificila. Lectorul acestui curs va propune 21 de solutii si strategii de marketing prin care afacerile pot sa creasca. Cele 21 de solutii au fost acumulate pe parcursul a mai multor ani de lucru cu firme din diverse domenii, in cadrul a diferite programe de coaching. Sunt idei simple, care au fost testate in repetate randuri si care aplicate corect, atrag rezultatele dorite.

Astfel, in cadrul acestui curs vom discuta despre: strategii de marketing si idei prin care sa va cresteti vanzarile cu peste 50% in mai putin de 12 luni; metode de promovare a firmei online; cele 4 anotimpuri ale economiei; fidelizarea clientilor; eficienta unei campanii de marketing; diferentierea fata de concurenta; recrutarea personalului; afacerea de la vis la rezultate. De asemenea, va vom prezenta exemple si strategii de marketing utilizate de firme din Romania.

Evenimentul va fi sustinut de Lorand Soares-Szasz, trainer Coaching4you.

Speakeri

Lorand Soares-Szasz Coaching4you

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.