Tehnica Al Ferasa pentru dezvoltarea vanzarilor

Descriere Eveniment

Sa lucrezi direct cu oamenii a fost, este, si probabil va ramane una dintre cele mai mari provocari pentru un om de afaceri. Felurile diferite de a fi, de a ne comporta si a reactiona sunt cele care provoaca, de cele mai multe ori conflicte. Iar daca se intampla sa fii si managerul unei companii, stii deja ca provocarile care te solicita cel mai mult sunt cele care au legatura cu oamenii pe care ii ai alaturi de tine.

Cum ar fi daca ti-am spune ca exista o tehnica prin care poti sa iti cunosti angajatii actuali sau ii poti recruta pe viitorii tai colaboratori fara sa fie nevoie ca ei sa faca teste speciale si chiar…fara sa fie nevoie sa ii vezi fata in fata?

Fizionomia unei persoane iti poate arata:

  • Cat de influentabila este persoana respectiva;
  • Cum ia decizii; daca are nevoie de detalii sau din contra;
  • Este dispusa sa isi asume riscuri sau este mai prudenta;
  • Ai de-a face cu un introvertit sau extrovertit;
  • Reactioneaza rapid si spontan sau are nevoie de timp ca sa ‘rumege’ ceea ce ii spui;
  • Si, in final, este generoasa sau mai economa?

In ultimii ani, tot mai multe studii de specialitate vorbesc despre felul in care fizionomia unei persoane arata felul ei de a fi. Despre faptul cum trasaturile chipului pot sa “tradeze” mult mai mult decat varsta, emotiile sau intentiile unei persoane. Iar daca reusesti sa descoperi si sa intelegi cum functioneaza aceste lucruri de finete, vei reusi sa duci stilul in care faci afaceri la un cu totul alt nivel.


Despre speaker

Managing and Founding Partner al companiei de Training si Consultanta REVELA, Cristian Dumitrache sustine traininguri de soft skills pentru companii de top din Romania, de mai bine de 13 ani.

Ce il diferentiaza de alti experti este faptul ca s-a specializat in Interpretarea Fizionomiei, in cadrul Al Ferasa Teaching Research Institute. Iar azi isi ofera serviciile de consultanta in tari de pe 2 continente si impartaseste cunostintele sale in 3 limbi diferite.

Cristian este consultant specializat si te poate ajuta sa iti dezvolti abilitatile de “profiling” si, mai mult decat atat, iti poate ajuta angajatii sa descopere aceasta arta, iar astfel echipa ta de Management, cea de Vanzari sau chiar echipa de HR va obtine rezultate mult mai bune, iar perfomanta firmei tale va creste vizibil.

Inchipuie-ti ce rezultate poate sa aiba un om de vanzari care reuseste, la o prima vedere, sa stie ce personalitate are clientul sau, ce cauta sau cum anume are nevoie sa ii fie prezentata informatia ca sa simta ca rezoneaza cu ea!

Speakeri

Cristian Dumitrache Revela Cristian este consultant specializat si te poate ajuta sa iti dezvolti abilitatile de “profiling” si, mai mult decat atat, iti poate ajuta angajatii sa descopere aceasta arta.