Time Management: Keep it simple!

Descriere Eveniment

Managementul timpului este un lucru simplu daca incepe de unde trebuie, asa cum si casele se construiesc incepand cu fundatia. In cazul nostru aceasta fundatie este reprezentata de un sistem de planificare si organizare simplu, usor de inteles si de implementat si adaptat intru totul nevoilor personale. 

Acest curs se adreseaza persoanelor care au o activitate complexa si care simt uneori ca timpul este insuficent pentru toate activitatile de care ar dori sa se ocupe.

Participand la acest curs:

  • vei descoperi modul in care iti poti crea un sistem de planificare si organizare care sa iti ofere o imagine de ansamblu asupra zonelor in care trebuie sa te concentrezi pentru atingerea obiectivelor personale si de business;
  • iti vei defini, sub indrumarea consultantului TMI, propriul sistem de planificare si organizare. Pe langa aceasta, sistemul devine si o buna baza de planificare pe termen mediu. Cu atat mai mult, sistemul “copiaza” modul in care mintea umana functioneaza, astfel incat utilizarea acestuia este placuta si nu devine o povara.

Acest sistem care a fost conceput in 1975 de Claus Moller, fondatorul TMI, a fost perfectionat vreme de 40 de ani si sta la baza tuturor sistemelor moderne de planificare si organizare bazate pe leadership personal. Acesta este recunoscut de catre cei care-l folosesc ca unul dintre cele mai bune acceleratoare de performanta.

TMI a dezvoltat o aplicatie a acestui sistem pentru programul Microsoft Outlook, aceasta fiind utilizata de sute de mii de utilizatori ai programului, printre care si angajati ai Microsoft.

 

Eveniment sustinut de: CIPRIAN TELEMAN, consultant Qualiance si TMI

   

 

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ciprian Teleman TMI Training & Consulting

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.