Time management si eficienta manageriala

Descriere Eveniment

Va invitam asadar la un training in cadrul caruia va propunem sa invatam impreuna cateva modalitati de planificare eficienta a timpului pe termen scurt, mediu si lung.

Evitarea pe termen lung / scurt a unor perioade de supra-aglomerare care duc la rezultate nesatisfacatoare si la pierderea motivatiei personale sau a echipei, invatarea unor instrumente de control a timpului, folosirea corecta a unei agende, intelegerea diferentei dintre lucrurile importante si cele urgente in prioritizare sunt doar cateva dintre subiectele care vor fi tratate pe parcursul evenimentului.

De asemenea, vom discuta despre 'hotii' de timp, planificarea saptamanala/lunara/anuala, precum si utilizarea instrumentelor si formatelor electronice: Outlook, smartphones, computer etc.

Evenimentul va fi sustinut de Eliade Rotariu

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.