Transforma fanii in clienti. Curs de publicitate pe Facebook

Descriere Eveniment

Peste 7 miloane de romani au un cont creat pe Facebook, iar dintre acestia peste 6 milioane sunt activi in fiecare luna. Cine ar putea spune NU unei comunitati asa de mare de potentiali clienti?

Participand la acest curs vei putea descoperi cum sa integrezi mai bine aceasta retea sociala in strategia de marketing a business-ului tau si cum sa te folosesti in mod practic de instrumentele de publicitate disponibile, pentru a creste numarul de clienti veniti din online.

Principalele subiecte ale cursului:

  • Rolul Marketingului Online in strategia de business

  • Integrarea Facebook-ului in mixul de promovare online

  • Tipurile de campanii publicitare pe Facebook

  • Crearea unei campanii de publicitate de la A la Z

Cursul va fi sustinut de catre Calin Biris, Digital Director al agentiei de marketing Loopaa.

Va invitam sa urmariti filmuletul realizat in timpul evenimentului sustinut la Cluj-Napoaca, in data de 16.10.2014, accesand urmatorul link:

http://btclub.ro/wp-content/uploads/BT-Club-Calin-Biris_23.10.14-Low.mp4

Inscrie-te folosind butonul de mai sus si recomanda cursul prietenilor tai lasand un comentariu mai jos. Locurile sunt limitate!

Speakeri

Calin Biris Loopaa Expert in marketing online, trainer, speaker si fondator al programului Online Mastery.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.