Un pas important in crearea unui brand personal: tinuta business

Descriere Eveniment

Sunt necesare 7 secunde pentru o prima impresie. Cand vorbim despre afaceri exista o eticheta care se cere sau se vrea respectata. Ea poate aduce un plus de credibilitate si este importanta in arta persuasiunii. Studiile arata ca oamenii de afaceri care o respecta creeaza mai multa incredere potentialului client sau partener. Insa, pentru a putea pune in practica un concept, fie el si vestimentar, este necesar sa ai cat mai multe informatii cu privire la acesta.

Cu ocazia primaverii, Clubul Intreprinzatorului Roman va propune un eveniment mai aparte, aparent fara legatura cu activitatile de business, dar care poate avea un rol decisiv in derularea cu succes a afacerilor. Intalnirea se adreseaza atat doamnelor, cat si domnilor, pentru a dezbate impreuna rolul tinutei inca din primul moment al unui nou contact de business. Astfel, vom incerca sa aflam si in ce masura zicala “Haina face pe om” este mai mult sau mai putin adevarata.

 

Acest seminar este sustinut de:

Madalina Antonescu

Formator autorizat - consilier imagine

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Madalina Antonescu

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.