Verifica inteligent partenerii de afaceri

Descriere Eveniment

Stiai ca timpul mediu de incasare a facturilor s-a dublat in ultimii 8 ani? Stiai ca in 2016 companiile se crediteaza in cea mai mare parte din credite comerciale si nu bancare?

Daca iti doresti sa ramai mereu conectat la mediul de afaceri, te invitam la un eveniment in care specialistii KeysFin te vor invata cum sa-ti verifici riguros partenerii de afaceri si cum sa eviti riscul de neincasare a facturilor. Vei descoperi solutii clare cu privire la consultanta legata de riscul in afaceri, fapt ce poate deriva din incheierea unor contracte cu clauze abuzive si asocierea cu parteneri de afaceri neverificati, care in final se pot dovedi a fi rau intentionati sau neseriosi.

In cadrul acestui seminar vei afla raspunsul la urmatoarele intrebari, astfel incat sa nu intampini dificultati in buna desfasurare a afacerii tale:

  • Ce este riscul de credit?
  • Cum sa verifici si sa evaluezi partenerii de afaceri? Tu stii cat de stabili sunt partenerii tai?
  • Cum sa stabilesti conditiile contractuale si sa gestionezi creantele neincasate?
  • Ce presupune analiza unui bilant financiar?
  • Cum accesezi usor si rapid date publice financiare si juridice actualizate?
  • In ce consta procesul de colectare a creantelor?

Despre

KeysFin este o companie din domeniul business information, care ofera suportul adecvat pentru cunoasterea oricarui  partener de afaceri actual sau potential, reducerea riscului de creditare si comercial, investigarea fraudei si luarea unor decizii optime in colaborarile actuale sau viitoare. KeysFin pune la dispozitie diverse solutii de prevenire a riscului de credit si comercial: raporte de bonitate, servicii de monitorizare a portofoliilor de clienti sau furnizori, studii sectoriale, analiza de competitie si analiza de portofoliu de clienti.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Experti KeysFin

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai