Webinar - 12 practici pentru un start puternic si clar in 2020

Descriere Eveniment

Ai obosit sa iti stabilesti obiective in luna decembrie si apoi sa renunti, an dupa an?

Milioane de oameni din intreaga lume isi stabilesc obiective pentru noul an, iar majoritatea acestor obiective nu vor fi atinse. Rata de esec a rezolutiilor de Anul Nou este de aproximativ 80%, iar majoritatea se pierd pana la jumatatea lunii februarie (U.S. News & World Report).

BT Club si Eliade Rotariu organizeaza un webinar care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele in 2020, mai clar si mai asumat, mai repede si mai usor.

In cadrul acestuia vor fi abordate urmatoarele subiecte:

  • 12 strategii si instrumente care te vor ajuta sa actionezi cu claritate in noul an;
  • cum ne influenteaza emotiile obiectivele personale si ce sa facem ca sa ramanem echilibrati;​​​​​​
  • cum sa planifici Z.S.L.T.A. (zi, saptamana, luna, trimestru, an) pentru rezultate optime, fara burnout de 14 ore de munca/zi;
  • cum sa iti stabilesti mindsetul potrivit, care sa iti ofere sustinere si motivatie in 2020;
  • cum sa ramai motivat si disciplinat pana la finalul anului;
  • cum sa sustii transformarea si cum sa monitorizezi progresul si rezultatele;
  • cum sa transformi bilantul pe 2019 in motorul anului 2020.

Este un webinar practic, dedicat celor care isi doresc sa aiba succes si rezultate remarcabile in 2020, atat in afaceri cat si in viata personala.

Webinarul este gratuit.


De mai bine de 20 ani, Eliade Rotariu sustine succesul indivizilor, echipelor si organizatiilor prin activitati integrate de consultanta, training si coaching, si este convins ca reusita echipei si a organizatiei este suma armonizata a succeselor si implinirilor individuale.
A antrenat echipe din peste 250 de organizatii, atat companii mari precum E.ON, Beiersdorf, UAC, Orange, Coca Cola, dar si companii antreprenoriale aflate la inceput de drum.
Multum in Parvo este motto-ul care il inspira si care se regaseste in tot ceea ce face. Este adeptul solutiilor simple, usor de implementat si practice, care sa genereze rezultate extraordinare.

Speakeri

Eliade Rotariu Eliade Rotariu este un practician in adevaratul sens al cuvantului, cu o experienta de peste 20 de ani in training si consultanta in management si vanzari.