Webinar - 7 parghii pentru imbunatatirea cashflow-ului

Descriere Eveniment

Cashflow-ul reprezinta diferenta dintre intrarile si iesirile de numerar efectuate de o companie pe parcursul unui exercitiu financiar si, de aceea, este unul dintre cele mai importante instrumente de analiza folosite de catre manageri si antreprenori in fundamentarea unor decizii de investitii.

BT Club, alaturi de Eusebiu Burcasorganizeaza webinar-ul gratuit "7 parghii pentru imbunatatirea cashflow-ului", in cadrul caruia se vor atinge urmatoarele subiecte: cashflow-ul in perioade de criza, cele 7 parghii primare pentru imbunatatirea cashflow-ului si scenariile de imbunatatire a cashflow-ului.

De asemenea, pe parcusul webinarului, Eusebiu Burcas va raspunde la urmatoarele intrebari:

  • care este diferenta dintre profit si cashflow?
  • care sunt parghiile cu impact maxim in cashflow?
  • care sunt parghiile care actioneaza asupra profitului?
  • unde vei realiza impactul maxim prin deciziile financiare luate?
  • care este punctul cel mai sensibil pentru cashflow-ul tau?

Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai