Webinar - Cele 4 tipuri de discurs si cum sa te pregatesti pentru ele

Descriere Eveniment

Nu e nevoie sa fii speaker profesionist si sa vorbesti in fata a 200 de oameni ca sa sustii o prezentare. Daca prezinti un raport in fata echipei tale la job, daca le prezinti unor potentiali clienti un nou produs, daca livrezi un training unor noi angajati, daca participi la evenimente de networking, daca iti prezinti ideea de afaceri in fata unor investitori sau daca doar vrei sa iti convingi membrii familiei sa plecati intr-o vacanta ... toate acestea sunt situatii in care abilitatea de a comunica si de a-ti sustine cu convingere si logica ideile are un rol decisiv in rezultatul final.

 

Aceste prezentari se pot imparti in functie de tipologia lor si de scopul lor, in 4 mari categorii:

  • Educative (sau informative); 
  • Motivationale (sau persuasive); 
  • Inspirationale (sau personale); 
  • Improvizate (sau fara pregatire).
 

In cadrul webinarului, cu ajutorul invitatului nostru, Ovidiu Oltean, vei afla care sunt deosebirile intre aceste tipuri de discurs, vei afla in ce fel difera structura si modul in care sunt livrate, cum sa te pregatesti pentru ele si cum sa iti analizezi prestatia.

Webinarul este dedicat antreprenorilor, team leaderilor, oamenilor care lucreaza in vanzari, celor care doresc sa isi porneasca o afacere, trainerilor si tuturor celor care ajung in situatii in care sunt nevoiti sa isi prezinte ideile in fata a mai mult de 3 persoane deodata.

 

Evenimentul online este gratuit.

 

De mai bine de 5 ani, Ovidiu Oltean sprijina oamenii sa aiba mai multa incredere in ei, sa fie mai persuasivi si mai autentici atunci cand isi prezinta ideile in public. Impartaseste cu entuziasm si recunostinta strategiile si secretele care l-au ajutat sa devina de 3 ori campion european si de 14 ori campion national la public speaking. Face acest lucru prin seminarii, sedinte de consultanta, traininguri intensive si cursuri online prin care ii ajuta, pe cei care au un mesaj de transmis, sa construiasca si sa livreze prezentari clare, captivante si convingatoare.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ovidiu Oltean Ovidiu Oltean sprijina oamenii sa aiba mai multa incredere in ei, sa fie mai persuasivi si mai autentici atunci cand isi prezinta ideile in public. Face acest lucru prin seminarii, sedinte de consultanta, traininguri intensive si cursuri online.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai