Webinar - Cresterea profitului prin strategia de pret

Descriere Eveniment

Un resort subconstient al mintii noastre ne indeamna sa credem ca cea mai buna strategie de intrare pe piata inseamna pretul cel mai redus. Pe de alta parte, avem deja inoculata ideea ca suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine.

 

Unde este locul real al firmei, produselor sau serviciilor tale, intre cele doua extreme? Cel mai scump sau cel mai ieftin? Cum alegi corect formarea prețului? Cum iti vei creste profiturile?

 

Prin intermediul acestui webinar vei afla ce trebuie sa faci ca sa iti poti configura o strategie de pret, dar si sa ai cele mai adecvate preturi in raport cu piata si cu valoarea oferita de tine.

 

Invitatul nostru, Eusebiu Burcas, o sa abordeze urmatoarele subiecte:

  • Metode de stabilire a pretului;
  • Avantajele unei strategii corecte de pret;
  • Pretul – arma letala pentru efectul de bumerang;
  • Raportul calitate/pret - un cliseu fara fond.

Evenimentul online este dedicat antreprenorilor, liber profesionistilor si expertilor, dar si celor ce vor sa-si deschidă o afacere.

 
 
 

Webinarul este gratuit.


Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai