Webinar - Cum facem fata schimbarilor majore? Afla cum te poti pregati pentru situatiile neprevazute din viata ta.

Descriere Eveniment

Situatia prin care trecem acum nu este una placuta sau usoara pentru niciunul dintre noi. Si, inevitabil, ne cuprind stari negative precum stresul, agitatia, neputinta sau frica.

Nu conteaza ca vorbim despre schimbarea locului de munca, o despartire, o mutare, evolutia afacerii sau pur si simplu schimbari sociale, mecanismele creierului nostru emotional raman aceleasi.

BT Club si Zoltan Veres va invita la un webinar in cadrul caruia vor fi incorporate principii si metode de inteligenta emotionala care vor fi valabile indiferent de situatia cu care ne confruntam.

Teama de necunoscut este una dintre cele mai groaznice sentimente cu care creierul se lupta, fiindca nu stie la ce sa se astepte, si atunci face scenarii.

Pentru ca ne dorim sa va venim in ajutor, cu ajutorul invitatului nostru, Zoltan Veres, in cadrul acestui webinar veti afla:

1. Ce se petrece in creierul nostru in perioade de acest gen, cand vine vorba de schimbari;

2. Cum sa te linistesti, sa te calmezi si sa ajungi intr-o stare constructiva in care sa iei decizii;

3. Cum te pregatesti mental si emotional pentru ceva ce nu cunosti si la care nu stii cum sa reactionezi.

 

Webinarul este gratuit.


Despre invitat:

Cu o experienta de peste 10 ani in studiul naturii umane, Zoltan Veres si-a dedicat viata descoperirii si intelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat si acreditat international de catre “Six Seconds” in dezvoltarea inteligentei emotionale si sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri si sedinte de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt, si isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenta emotionala, in randul cat mai multor persoane.  

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Zoltan Veres Refleqt Zoltan este expert in dezvoltarea inteligentei emotionale si autor Refleqt.
  • Str. Crinului, nr. 10, etaj 1, ap. 4, Cluj-Napoca

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai