WEBINAR - Cum sa ai un website care iti aduce clienti noi pe pilot automat

Descriere Eveniment

Daca ai un site care nu-ti aduce suficienti clienti noi, atunci citeste mai departe. Toata lumea isi doreste un site creat dupa ultimele reguli, dar regulile se schimba atat de des si atat de repede incat pare imposibil sa tii pasul cu ele, mai ales daca ai si alte lucruri pe cap. Este ca si cum incerci sa ajungi la destinatie, dar pilotul avionului tau schimba ruta de zbor, fara sa te anunte.

Ciprian Soleriu, fondatorul Conversion Academy, are o metoda proprie de crestere a numarului de clienti veniti prin intermediul site-ului, pe care o va expune in cadrul webinarului. Este aceeasi metoda pe care speakerul o foloseste pentru site-urile proprii si site-urile clientilor cu care lucreaza.

Ciprian este expert in marketing online, iar secretul lui sta in anticiparea gandurilor vizitatorilor de pe un site. Si pentru ca si tu ai nevoie sa stii cum gandesc vizitatorii site-ului tau si sa influentezi etic gandurile lor, ca sa devina clientii tai, l-am rugat sa iti arate ce trebuie sa faci.

Rezerva-ti un loc, prin inscriere aici - http://bit.ly/1KIhNGe.

Vei invata la webinar:

  • Cum sa-i faci pe vizitatori sa te cunoasca
  • Cum sa-i convingi sa te placa
  • Cum sa le vinzi, fara sa simta ca ii agresezi cu oferte

Metoda propusa de Ciprian va fi abordata pas cu pas, cu studii de caz interesante si exemple incredibil de utile.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Ciprian Soleriu Conversion Academy

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.