WEBINAR - Folosirea eficienta a bugetelor in business

Descriere Eveniment

Prin lumea de afaceri circula o zicala care spune ca ”venitul este vanitate, profitul este sanatate, iar cash-flow-ul este realitate”.

Alaturi de invitatul nostru, EUSEBIU BURCAS, te invitam la webinar-ul in cadrul caruia vei invata cum sa iti construiesti bugetul afacerii si pe cel de cash pentru anul 2019, dar si pentru anii care vor urma.

Webinar-ul este dedicat antreprenorilor, liber profesionistilor si expertilor, dar si celor ce vor sa-si deschida o afacere. Chiar daca esti la inceput de drum sau ai acumulat experienta de business de cativa ani, lucrul cu bugetele iti va arata realitatea concreta din afacerea ta.

Bugetele sunt hartile financiare dupa care vei naviga in afacerea ta an dupa an. Daca nu ai de gand sa esuezi intr-un lamentabil faliment, trebuie sa preiei urgent controlul bugetelor din afacerea ta.

Ce subiecte vom aborda?

  • cum faci un buget?
  • cele doua bugete de baza;
  • implementarea si urmarirea bugetelor.

EUSEBIU BURCAS este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.