Webinar - Leadership in situatii dificile

Descriere Eveniment

Cand lucrurile functioneaza in conditii normale, relatiile dintre oameni, inclusiv cele legate de leadership, sunt predictibile si eficiente, insa situatiile de criza cer masuri speciale din partea unui lider, indiferent cat de mare este echipa sau organizatia din care acesta face parte. Totodata, situatiile dificile cer abordari specifice de leadership, precum si lideri valorosi.

BT Club, alaturi de Magnoliu Stanorganizeaza webinar-ul gratuit "Leadership in situatii dificile", in cadrul caruia se va discuta despre modalitatile in care un lider ar trebui sa gestioneze situatiile neprevazute aparute in cadrul companiei sale.

Pe parcursul webinar-ului, Magnoliu Stan va aborda urmatoarele subiecte:

  • definirea contextului actual, a crizei si a modului in care ne afecteaza;
  • self-leadership-ul in situatii dificile;
  • conducerea si motivarea oamenilor in contextul actual.

Webinarul este gratuit.


Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale. A pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte. Colaboreaza cu parteneri valorosi din Germania (Persolog: Modelul DISC si Stress Management), Elvetia (Swiss Consulting Group) si SUA, fiind trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team.

Speakeri

Magnoliu Stan Smart HR Cu o activitate profesionala de peste 20 ani in domeniul resurselor umane si dezvoltarii personale, Magnoliu a pregatit, livrat sau moderat peste 1000 de programe de training, workshopuri practice sau conferinte.